Inbraakbeveiliging en alarmsystemen

...voor bedrijven, winkels en particulieren

Je huis beveiligen kan op veel verschillende manieren. Zo hou je ongewenste bezoekers buiten.

Bij ons kan je rekenen op jarenlange ervaring, we plaatsen alarmsystemen steeds op basis van een complete risicoanalyse.

Beveiligingsconcept op maat

Vraag hier uw gratis offerte aan

Alarmering

Alarmering kan worden voorzien door middel van binnensirenes, buitensirenes en telefonische melding. Je kan ook kiezen voor een aansluiting op een meldkamer. Dan treedt de dispatch in werking wanneer het alarm afgaat. De meldkamer neemt dan contact op met jou en informeert je over het soort alarm. Nadien wordt beslist of de hulpdiensten al dan niet worden verwittigd. Dit betekent ook een permanente controle op de elektrische activiteit, batterijen worden gecontroleerd en er is een code voor ‘afzetten onder dwang’.

In combinatie met je alarmsysteem, installeren wij een mistgenerator, die in een minimum van tijd de ruimte vult met ondoorzichtige en onschadelijke witte rook. Deze rook maakt de ruimte meteen ontoegankelijk en heeft een heel sterk afschrikkingseffect.

Zowel particulieren en bedrijven hebben baat bij een grondige inbraakbeveiliging, daarom staan wij steeds klaar met raad en daad om voor jou het geschikte beveiligingssysteem te vinden. Ook voor het jaarlijks onderhoud van je systeem tegen inbraak kan je op ons rekenen. Op die manier kan je elke keer opnieuw met een gerust hart de deur achter je dicht trekken.

Je kan bij ons terecht voor inbraakbeveiligingssystemen van de merken Bosch, Satel, Aritech, Texecom en DSC.

OST Security is erkend door het Ministerie van Binnenlandse Zaken als installateur van systemen voor inbraakbeveiliging
Contacteer ons voor meer informatie.

alarmsystemen