Parlofonie & Videofonie

Videofoon

Beheer de toegang tot uw woning met de videofoon en parlofoon oplossingen, zo investeert u in optimale veiligheid en comfort, gecombineerd met trendy design. Dankzij de connectie met de app staat u altijd in verbinding met uw huis. Wij werken met Aiphone, Panasonic, Bticino, Niko en Siedle.

Een videofoon is het ideale middel om toegangscontrole uit te voeren bij je privéwoning of bedrijf. Net zoals bij een parlofoon kan er worden gecommuniceerd en deuren kunnen worden geopend, maar hier komt nog extra bij dat er beeld wordt voorzien. De ingebouwde camera aan de deur of poort laat de eigenaar toe om te bekijken wie er aanbelt. Op sommige systemen is het zelf mogelijk om meerdere camera’s aan te sluiten en om beelden op te slaan. Indien je op zoek bent naar een systeem dat zowel geluid als beeld kan geven, dan kies je best voor een videofoon.

We hebben een uitgebreid gamma van parlofoons en videofoons zoals Siedle, Bticino, Aiphone, Panasonic en Videx. Deze merken staan garant voor kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Vraag hier uw gratis offerte aan

Parlofoon

Een parlofoon is een makkelijke vorm van toegangscontrole. Via een parlofoon, of deurtelefoon kan je vanop afstand bezoekers spreken en binnenlaten. Door gebruik te maken van de intercomfunctie kan je controleren wie aan de deur of poort staat en beslissen om die wel of niet binnen te laten, of eventueel zelf open te doen. Met een parlofoon geniet je dus van meer veiligheid, alsook meer comfort om van op afstand met bezoekers te praten. Voor bedrijven betekent dit een extra comfort, zodat werknemers niet steeds worden gestoord door de bel of de noodzaak om de deur te gaan openen.